MAIKONG Metatron 4025 Hunter,3d nls sub health analyzer factory

ews 3d nls

    

ews 3d nls ews 3d nls ews 3d nls

Hogyan EWS 3D NLS egészségügyi elemző szerkezet?

Az EWS 3D NLS egészségügyi elemző használ fejhallgatót továbbítani szonár fényhullámok révén a dobhártya az emberi agy. A technika teljesen non-invazív, biztonságos és fájdalommentes. A beteg egyszerűen tesz egy sor speciálisan készült fejhallgató az érzékelő és a jeladó, és fekszik vissza pihenni, miközben a vizsgálatokat végzik.
A módszer elemzése alapján az agytörzs elektromágneses hullámok (hasonló az Oberon és Metatron), amely tartalmazza a teljes információs képet az egész beteg. Az analizátor használ egy speciális kibocsátó modulálja a hordozó frekvenciát a sejt kommunikáció, és használja a speciális érzékelő trigger olvasók beépített fejhallgató olvasni a sejt saját jeleket.
Több mint 100 000 impulzusok képviselő területek több mint 500 felsorolt anatómiai testrészek mutatnak be egy 30 perces ülés révén a Sonic fejhallgató.
A szonár frekvenciákon kívül az emberi tárgyalás spektrumot, így a beteg hallja, és úgy érzi, semmi. Az elektromágneses hullámok rezonanciája ezután visszakerül a számítógépbe, és egy kiterjedt adatbázissal összehasonlítva. Az eredmény egy olyan prezentáció, amely bemutatja a szervek állapotát a jelenben és a múltban egyaránt. Van is egy jelentés előrejelzésére szerv állapotát az elkövetkező 3-5 évben.

ews 3d nls

3d nls scan video review

ews 3d nls

Hogyan kell az EWS 3D NLS rendszer árnyalatok?

A EWS 3D NLS rendszer jön-val egy szoftver csomag hívott Diacom. Diacom áll a digitális képalkotás és kommunikáció Medicine (DICOM).

A diacom egy szoftverszabvány, amely az EWS 3D NLS rendszert vezeti. Végez söpörni az összes belső testi szervek, kimenetre egy vizsgálati aláírás minden testi orgona segítségével a jeladó a Sonic fejhallgató és felvételi mérések segítségével a vevő a fejhallgató egység.

3dnls2

Méréseket küldenek a számítógép USB porton keresztül, és ez a Diacom szoftver, amely összehasonlítja a méréseket az NLS analizátor a fejlett adatbázis, és a jelentések, hogy milyen messze mérések eltérnek az egészséges ember. A szépség a rendszer, hogy minden nagyobb szerv jelenik meg, mint egy 3D-s képet, és egy kódolási rendszert használnak, hogy pontosan szabálytalanságok a szerv. A következő példa az egyén egy beteg aorta. A beteg ebben az esetben tanácsolta, hogy egy orvos, majd ezt követően a kardiológus.

3D image példa szív a Diacom Software Output1-normál állapotban; 2-standard állapot; 3-korlátozott állam; 4-gyenge állam; 5-rendellenes állapot; 6-súlyos betegségek állam

Minimális Számítógéprendszerkövetelmények
CD-ROM-meghajtó
Minimális Windows 98 (akármi változat-ból Windows-ból Windows 98-hoz időszerű változat). NEM működik Mac számítógépeken.
Minimum 1Gb merevlemez-terület
USB-port
250Mb RAM memória
Minimális képernyőfelbontás: 1024 x 768. Bármely felbontás magasabb, mint ez rendben van, bár ajánlott, hogy a felbontás van beállítva, hogy a 5:4 arány.
BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

-Hoz helyesen felszerel-a EWS 3D NLS rendszer-ra számítógépetek, ez alapvető érted-hoz követ a lép mellett lép oktatás-ban rend mutatott alul. Ennek elmulasztása problémákat okoz abban, hogy a rendszer működni fog.

1. lépés-szoftver-és illesztőprogram-telepítés
Helyezze be a szoftver CD-t a számítógép CD-ROM meghajtójába, nyissa meg a Windows Intéző programot, és keresse meg a CD-ROM-meghajtót (pl. d:3D-NLS).
Kattintson duplán a 3D-NLS elemre, majd a Diacom-Setup parancsra a Diacom-Setup könyvtár megnyitásához.
-Hoz kezd bevezetés, dupla kettyenés-ra setup_v 1.20. exe, és dolgozik-a út átmenő a InstallShield varázsló műsor (nem fuss a beiktatott szoftver még).
Hajózik hát-hoz-a CD-ROM ahogy előírt-ban lép 1 és 2 fenti, aztán dupla kettyenés CH341. exe. Dolgozik-a út átmenő a InstallShield varázsló műsor.
2. lépés-hardver-Közgyűlés és telepítés

1. Győződjön meg róla, hogy a bekapcsológomb hátoldalán a 3D-NLS ki van kapcsolva (O préselt és én kilóg).

2. Dugja be a fejhallgatót a 3D-NLS egység hátulján az alábbi aljzatba.

3D-NLS fejhallgató
3D-NLS fejhallgató-csatlakozó
3. Dugja be az elem kupát a 3D-NLS egység hátulján lévő nyílásba az alábbi ábrán látható helyre.

3dnls9
3D-NLS cikk-kupa port
4. Csatlakoztassa az USB-vezető a 3D-NLS egység hátuljához, majd csatlakoztassa a másik végét a számítógép tartalék USB portjára.
USB-kábel a csomagban 3D-NLS USB-port
5. Kapcsolja be a 3D-NLS egység segítségével a kapcsolót a hátoldalon az alábbiak szerint (én tolt és O rámutatva).
3dnls12
6. Várjon, amíg a számítógép telepítette a 3D-NLS egység illesztőprogramjait. Most már készen áll arra, hogy megkezdje a rendszer használatát. Elindítani a rendszert dupla kattintás a Diacom-NLS régi ikon az asztalon.
7. folytassa a következő szakaszra, és töltse le és nyomtassa ki a megfelelő dokumentumokat, hogy megtudja, hogyan használhatja az új rendszert.

ews 3d nls

Hogyan viselkedni analízis ews 3d nls Roports?

1. Anatomy Biofield energiák 1-6 jelenik meg.
2. piros reggeli a hiper-hypo Biofield díjak.
3. a Biofield etalon koefficiensek.
4. Entropy (rendellenesség) elemzési értékelések 1-7.
5. vegeto vizsgálat jelzi a legjobb megküzdési frekvenciák/jogorvoslatok.
6. mikroorganizmus Biofield analízis.

 

Milyen specialitás az EWS 3D NLS Egészségelemzővel?

1) zöld vizsgálat a testen károsodás nélkül. Fájdalommentes, noninvazív, nem radiatív, egyszerű működés, átfogó felderítése, érthetőség, gyorsabb észlelése, kiszámítható

2) nem csak a belső szervek egészségi állapotát láthatja, és a 3-5 év utáni egészségügyi tendenciákat is könnyen megismerheti.

3) gyors kimutatása 12 rendszerek a testszövetek változások, lehet összehasonlítani vonatkozó számos letapogatás akár 300 befejezte a sebességet a fény 100 000 Scan pontokat annak érdekében, hogy pontosságának kimutatására.

4) gyorsan, hogy segítse a felhasználót, hogy megértsék a szerepe az adott szerv előre.

5) a napi élelmiszerek és élelmiszer-egészségügyi élelmiszerek hatékonyságára vonatkozó vizsgálati adatok.

6) szakmai arculat biztosítása a gyakorló oktatási segédanyagok képzésnek.

7) biztosítása alapján nyomon az értékesítés az egészségügyi termékek hatékonyságát.

8) nyújthat személyiség egészségügyi szakmai adat-helyreállítási terv a fogyasztók számára.

9) tud beszerez napi egészség diéta guidancefor fogyasztó.

ews 3d nls ews 3d nls    

We are MAIKONG 3d nls health analyzer | 3d nls health analyzer price | Metatron 4025 Hunter | original 3d DIACOM nls|www.3d-nls-health-analyzer.com,manufacturers Unified Wholesale price.Welcome to inquiry and OEM.

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
* + * = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.

If the submission is unsuccessful, please refresh your browser page and resubmit.


Related Items

3d nls health analyzer