MAIKONG Metatron 4025 Hunter,3d nls sub health analyzer factory

3d nls rendszer

    

3d nls rendszer 3d nls rendszer 3d nls rendszer

 

 

Hogyan 3D NLS rendszer dolgozik?

3D NLS rendszer a fényhullámok, szonár, keresztül a dobhártya az emberi agy, a kvantumrezonancia technikák használata a konkrét szerveket, a szervezet szöveti a hidrogén atomenergia, a rezonancia az elektromágneses hullámok, majd visszajelzést a számítógépre Képest finom hatalmas adatbázis, így megtalálja az észlelési szervek jelen, múlt, és a következő 3-5 évben, az egészségügyi állapot adatbázis jött létre a híres tudós az egykori tízmilliárd nemzeti kutatási alapok, a gyűjtemény a különböző nemű, különböző korú, különböző fajok, különböző betegségek, különböző Clinica adatok…

3d nls rendszer

ews 3d nls

3d nls diagnostika

A 3D NLS rendszer előnyei

1) zöld vizsgálat a testen károsodás nélkül. Fájdalommentes, invazív, nem radiatív, egyszerű működés, átfogó felismerés, érthetőség,

Gyorsabb észlelés, kiszámítható;

2) nem csak a belső szervek egészségi állapotát láthatja,

és könnyen tud az egészségügyi tendenciák után 3-5 év.

3) a testszövetek 12 rendszerének gyors észlelése megváltozik,

lehet összehasonlítani vonatkozó tartomány szkennelés akár 300 befejeződött a

fény sebessége 100 000 Scan pontokat, hogy biztosítsák a pontosságát érzékelési.

4) gyorsan, hogy segítse a felhasználót, hogy megértsék a szerepe az adott szerv előre.

5) a napi élelmiszerek és élelmiszer-egészségügyi élelmiszerek hatékonyságára vonatkozó vizsgálati adatok.

6) adja meg a tananyagok szakmai arculat a

szakértőkből áll.

7) biztosítása alapján nyomon az értékesítés az egészségügyi termékek hatékonyságát.

8) nyújthat személyiség egészségügyi szakmai adat-helyreállítási terv a fogyasztók számára.

3d nls rendszer 3d nls rendszer 3d nls rendszer

Hogyan kell a 3D-s NLS rendszer?

A 3D NLS rendszer jön-val egy szoftver csomag hívott Diacom. Diacom áll a digitális képalkotás és kommunikáció Medicine (DICOM).

A diacom az a szoftverszabvány, amely a 3D NLS rendszer meghajtója. Végez söpörni az összes belső testi szervek, kimenetre egy vizsgálati aláírás minden testi orgona segítségével a jeladó a Sonic fejhallgató és felvételi mérések segítségével a vevő a fejhallgató egység.

3dnls2

Méréseket küldenek a számítógép USB porton keresztül, és ez a Diacom szoftver, amely összehasonlítja a méréseket az NLS analizátor a fejlett adatbázis, és a jelentések, hogy milyen messze mérések eltérnek az egészséges ember. A szépség a rendszer, hogy minden nagyobb szerv jelenik meg, mint egy 3D-s képet, és egy kódolási rendszert használnak, hogy pontosan szabálytalanságok a szerv. A következő példa az egyén egy beteg aorta. A beteg ebben az esetben tanácsolta, hogy egy orvos, majd ezt követően a kardiológus.

3D image példa szív a Diacom Software Output1-normál állapotban; 2-standard állapot; 3-korlátozott állam; 4-gyenge állam; 5-rendellenes állapot; 6-súlyos betegségek állam

Minimális Számítógéprendszerkövetelmények
CD-ROM-meghajtó
Minimális Windows 98 (akármi változat-ból Windows-ból Windows 98-hoz időszerű változat). NEM működik Mac számítógépeken.
Minimum 1Gb merevlemez-terület
USB-port
250Mb RAM memória
Minimális képernyőfelbontás: 1024 x 768. Bármely felbontás magasabb, mint ez rendben van, bár ajánlott, hogy a felbontás van beállítva, hogy a 5:4 arány.
BESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

-Hoz helyesen felszerel-a 3D NLS rendszer-ra számítógépetek, ez alapvető érted-hoz követ a lépésről lépésre oktatás-ban rend mutatott alul. Ennek elmulasztása problémákat okoz abban, hogy a rendszer működni fog.

1. lépés-szoftver-és illesztőprogram-telepítés
Helyezze be a szoftvert tartalmazó CD-t a számítógép CD-ROM-meghajtójába, nyissa meg a Windows Intéző programot, és keresse meg a CD-ROM-meghajtót (pl. d:3D NLS rendszer).
Kattintson duplán a 3D NLS rendszer elemre, majd a Diacom-Setup parancsra a Diacom-Setup könyvtár megnyitásához.
-Hoz kezd bevezetés, dupla kettyenés-ra setup_v 1.20. exe, és dolgozik-a út átmenő a InstallShield varázsló műsor (nem fuss a beiktatott szoftver még).
Hajózik hát-hoz-a CD-ROM ahogy előírt-ban lép 1 és 2 fenti, aztán dupla kettyenés CH341. exe. Dolgozik-a út átmenő a InstallShield varázsló műsor.
2. lépés-hardver-Közgyűlés és telepítés

1. ellenőrizzük, hogy a 3D NLS rendszer hátulján lévő tápfeszültség gomb ki van kapcsolva (az O megnyomva és én kilóg).

2. Dugja be a fejhallgatót a 3D NLS rendszer hátsó részén az alábbi aljzatba.

3D NLS rendszer-fejhallgató
3D NLS rendszer fejhallgató foglalat
3. Csatlakoztassuk az elem kupát a 3D NLS rendszer egység hátulján lévő nyílásba az alábbi ábrán látható helyen.

3dnls9
3D NLS rendszer Cikkkupa-port
4. Csatlakoztassa az USB-háttérképet a 3D NLS rendszer egység hátuljához, majd csatlakoztassa a másik végét a számítógép tartalék USB portjához.
USB-kábel a csomagban 3D NLS rendszer USB-port
5. Kapcsolja be a 3D-s NLS rendszer egység segítségével a kapcsolót a hátoldalon az alábbiak szerint (toltam, és O rámutatva).
3dnls12
6. Várjon, amíg a számítógép telepítette a 3D NLS rendszer egység illesztőprogramjait. Most már készen áll arra, hogy megkezdje a rendszer használatát. Elindítani a rendszert dupla kattintás a Diacom-NLS régi ikon az asztalon.
7. folytassa a következő szakaszra, és töltse le és nyomtassa ki a megfelelő dokumentumokat, hogy megtudja, hogyan használhatja az új rendszert.

3d nls rendszer 3d nls rendszer

Mi észrevesz ön használ 3D NLS rendszer?

1. szerint a megfelelő lépéseket, hogy kapcsolja ki/le a gépet

2. ne egyen, igyál bort és kávét, füst, nem eszik egészségügyi termékeket, és próbáld meg nem veszi a gyógyszert, két-három órával a vizsgálat előtt.

2. a vizsgálat előtt távolítsa el a testen lévő fém-és kommunikációs berendezéseket; vagy használja szövet fedezi a fém dolgokat úgy, hogy tartsa a bőrt ne érintse meg a fém dolgokat a vizsgálat során.

3. Relax az érzést, nem beszélnek, és folyamatosan lélegzik a vizsgálat során. Nem ül a kereszt-lábú.

4. nők, akik a menstruációs ciklus vagy terhes, és a gyermekek, akik 10 évesnél fiatalabb nem javasolt a teszt.

5. a vonal részére a fejhallgató kellet volna hely balra, és tesz a fejhallgató szorosan.

6. Ha a here, aki removaled az orgona vagy elhelyezett valami fém a szervezetben, meg kell mondani az első.

7. a vizsgálat során Kerülje a közvetlen fényt.

3d nls rendszer 3d nls rendszer

Ahol szükség van a 3D NLS rendszer?

MK 3D NLS rendszer lehet használni bárki, aki érdeklődik a gyorsan és hatékonyan vizsgálja az egészségügyi betegek, ügyfelek, barátok, családtagok vagy alkalmazottak. A pontos elemzés a vezető tényező a cégünk, és nem számít, kivel van, vagy mit csinálsz, akkor jól tájékozott az információt fog gyűjteni a MK 3D NLS rendszer eszköz, és így lesz mindenki, akikkel együtt dolgozik.

Ne feledje, hogy az információ gyűlt össze a sejtek szintjén, és a szépsége ennek a módszernek a diagnózis, hogy mielőtt bármi megnyilvánul, megállapítást nyert.

Azok a személyek, akik az alábbi kategóriák bármelyikébe tartoznak, szívesen látjuk őket, és a MK 3D NLS rendszer bio feed-et használnak.

HÁZIORVOSOK

A készülék lehetővé teszi kimutatására és nyomon követésére a kifejezés a genetikailag okozott betegségek között minden családtag

KLINIKÁK ÉS ORVOSI EGYSÉGEK

Nagyban növeli a klinikai vizsgálat hatékonyságát és a kezdeti vételt. Lényegesen alacsonyabb pénzügyi és időbeli költségek. Orvosok mentesülnek a rutin és a gyakran formális munka. Nem kell elküldeni az ügyfelek más szakemberek, akkor segítheti őket vizsgálatával minden aggálya van, és a kezelést biztosító, és a gyógyító módszerek.

OKTATÁSI LÉTESÍTMÉNYEK ÉS ISKOLÁK

Válik egy igazi folyamatos ellenőrzése az egészségügy minden gyermek és a személyzet időközönként legalább havonta egyszer, a képesség, hogy értékelje a megfelelő diák egészségét.

3D NLS rendszer

3d nls rendszer 3d nls rendszer 3d nls rendszer 3d nls rendszer ews 3d nls    

We are MAIKONG 3d nls health analyzer | 3d nls health analyzer price | Metatron 4025 Hunter | original 3d DIACOM nls|www.3d-nls-health-analyzer.com,manufacturers Unified Wholesale price.Welcome to inquiry and OEM.

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
* + * = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.

If the submission is unsuccessful, please refresh your browser page and resubmit.


Related Items

3d nls health analyzer