MAIKONG Metatron 4025 Hunter,3d nls sub health analyzer factory

capacitacion diacom 3d nls

    

capacitacion diacom 3d nls capacitacion diacom 3d nls capacitacion diacom 3d nls

Què Capacitacion diacom 3D història NLS?

A la primera part del segle XX, els experiments de l’investigador rus V.N. Kravkov van observar la interacció entre l’home i la màquina d’objectes llunyans de la natura animada i inanimada. Sota la guia del Prof. V. Togatova, es van estudiar les reaccions de diverses estructures de semiconductors sobre l’impacte dels Bio-operadors (Psychic). Es va demostrar a través d’aquests experiments que el cervell humà sense l’ajuda dels cables podria veure’s afectat en les regions sensorials.

Després d’aquests experiments, la investigació dels científics russos i dels EUA sobre els camps d’energia que envolten les plantes i els animals va concloure que existeixen extremadament feble, freqüència específica, camps magnètics Vortex al voltant de sistemes biològics. Les observacions es van fer on aquests camps eren diferents en persones amb malalties, quan es compara amb temes saludables.

Durant un període de 35 anys, es va establir una base de dades amb aquestes observacions utilitzant desenes de milers de milions de dòlars de fons de recerca nacionals. Una col·lecció de diferents sexes, edats, races, malalties i dades clíniques va ajudar a establir la base de dades. Amb el temps, la base de dades es va modificar i es va desenvolupar un nou sistema de programari a Txecoslovàquia (Diacom software) que va utilitzar la base de dades com a base per fer comparacions en provar clients utilitzant el sistema NLS. La implicació en el hardware va portar al desenvolupament de la Capacitacion diacom 3D NLS System.

 

capacitacion diacom 3d nls

Què és la Capacitacion diacom 3D NLS?

3D Health Analyzer a les ones de llum, sonar, a través del timpà en el cervell humà,

ús de tècniques de ressonància quàntica per sondejar els òrgans específics del teixit corporal de la

l’energia atòmica hidrogen, la ressonància de les ones electromagnètiques i després la retroalimentació a la

ordinador, comparat amb base de dades enorme fina, així trobar els òrgans de descoberta presents, passat,

i els propers 3 ~ 5 anys, la base de dades d’estat de salut va ser establerta per famós científic de la

l’antiga Unió Soviètica i els Estats Units que van passar 35 anys, passant desenes de milers de milions de

els fons nacionals de recerca, una col·lecció de diferents sexes, diferents edats, diferents races, diferents

malalties, diferents dades clíniques.

capacitacion diacom 3d nls

diacom scanner

capacitacion diacom 3d nls

Què és la Capacitacion diacom 3D NLS accessori?

Nombre

Elements

1

Capacitacion diacom 3D NLS cos principal

1 PC

2

Auriculars typesensor

1 PC

3

Línia USB

1 PC

4

Tassa de mesura física

1 PC

5

Maleta

1 PC

6

Manual

1 PC

7

Soft CD

1 PC

capacitacion diacom 3d nls

On es necessita la Capacitacion diacom 3D NLS?

MK Capacitacion diacom 3D NLS pot ser utilitzat per qualsevol persona que estigui interessat en examinar de forma ràpida i efectiva la salut dels seus pacients, clients, amics, familiars o empleats. L’anàlisi precisa és el factor de conducció de la nostra empresa i no importa qui ets o el que fas, vostè estarà ben informat amb la informació que es reunirà des de la MK Capacitacion diacom 3D dispositiu NLS, i així que tots els que treballen.

Recordeu que la informació s’està recopilant a nivell cel·lular, i la bellesa d’aquest mètode de diagnòstic és que abans que res es manifesta, es troba.

Les persones que estan en alguna de les següents categories són benvingudes, aconsellats i es beneficiaran en l’ús i tenir un MK Capacitacion diacom 3D NLS Bio feed del dispositiu.

METGES DE FAMÍLIA

El dispositiu permet detectar i monitoritzar l’expressió de malalties causades genèticament entre tots els membres de la família

CLÍNIQUES I UNITATS MÈDIQUES

Augmenta considerablement l’eficiència de l’examen clínic i la recepció inicial. Costos significativament inferiors de finançament i temps. Els metges estan exempts de rutina i de treball sovint formal. No hi ha necessitat d’enviar als seus clients a altres especialistes, pot ajudar-los mitjançant l’examen de totes les preocupacions que tenen i la prestació de tractament, i els mètodes de curació.

CENTRES EDUCATIUS I ESCOLES

Es converteix en un veritable seguiment continu de la salut de tots els nens i el personal a intervals de no menys d’un cop al mes, la capacitat d’avaluar l’adequació de la salut de l’estudiant.

Capacitacion diacom 3D NLS

capacitacion diacom 3d nls capacitacion diacom 3d nls capacitacion diacom 3d nls capacitacion diacom 3d nls    

We are MAIKONG 3d nls health analyzer | 3d nls health analyzer price | Metatron 4025 Hunter | original 3d DIACOM nls|www.3d-nls-health-analyzer.com,manufacturers Unified Wholesale price.Welcome to inquiry and OEM.

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
* + * = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.

If the submission is unsuccessful, please refresh your browser page and resubmit.


Related Items

3d nls health analyzer