MAIKONG Metatron 4025 Hunter,3d nls sub health analyzer factory

3d nls cena

    

3d nls cena 3d nls cena 3d nls cena 3d nls cena 3d nls cena 3d nls cena

Kaj je 3D NLS Health Analyzer?

3D NLS analizator zdravja na svetlobne valove, sonar, skozi bobniču v človeške možgane, uporaba kvantne resonančnih tehnik za sondo specifičnih organov telesa tkiva vodika atomske energije, resonanco elektromagnetnih valov in nato povratne informacije za Computer, v primerjavi z fine ogromne baze podatkov, tako našli odkrivanje organov prisotni, preteklosti, in naslednjih 3 ~ 5 let, je bila podatkovna baza zdravstvenega stanja ustanovljena z znanim znanstvenikom nekdanje Sovjetske zveze in Združenih držav Amerike, ki so porabili 35 let, porabi deset milijarde nacionalnih raziskovalnih skladov, zbirka različnih spolnih odnosov, različne starosti, različne rase, različne bolezni, različni klinični podatki.

3D funkcija analizatorja NLS

1. funkcija zaznavanja telesa

Zaznaven sistemski 12 velik sistem, 256 postavke Zang-Fu organov, žleze, celica…, 4352 vrste bolezni, da napovedno poročilo, celotno telo 120000 seznam zagotoviti natančno zaznavanje. Uporabniki lahko videli svoje organe, sedanje in pretekle, in prihodnost 3 do 5 let zdravja in vitalnosti celic organizacije trend.

2. funkcija analize artikla (blaga)

Lahko analiza hrane, zdravstvenih izdelkov… Člen, kot je, ali za človeške organe ima učinek ali škodo, tako da se izvede stanje mediacije ravnovesja.

3. funkcija popravila

S funkcijo obnove in popravil energetskega spektra, do zgodnjih faz bolezni ali ni bila oblikovana faza, zlasti za lajšanje bolečin spot ima zelo dober pomožni zdravilni učinek.

3d nls cena

3d cell nls software

3d nls cena 3d nls cena 3d nls cena 3d nls cena

 

Kako 3D NLS zdravje analizator Works?

3D NLS zdravje analizator uporablja slušalke za prenos sonarja svetlobe valov skozi bobniču v človeške možgane. Tehnika je popolnoma neinvazivna, varna in brez bolečin. Bolnik preprosto postavlja na sklop posebej narejene slušalke s senzorjem in oddajnikom, in leži nazaj, da se sprostite, medtem ko se izvajajo testi.

Metoda temelji na analizi elektromagnetnih valov možganskega debla (podobno kot Oberon in Metatron), ki vsebujeta popolno informativno sliko celotnega pacienta. Analizator uporablja posebno onesnaževalec za modulacijo nosilne frekvence za celično komunikacijo, in uporablja posebne senzorje sprožilca senzorjev vgrajen v slušalke, da se glasi celice lastnih signalov.

Več kot 100.000 impulzov, ki predstavljajo območja na več kot 500 naštetih anatomski deli telesa so predstavljeni v enem 30 minutni seji skozi zvočne slušalke.

Sonar frekvence so zunaj človeškega sluha spektra, tako da bolnik sliši in čuti nič. Resonanca elektromagnetnih valov se nato vrne v računalnik in v primerjavi z obsežno bazo podatkov. Rezultat je predstavitev, ki prikazuje stanje organov v sedanjosti, kot tudi preteklost. Na voljo je tudi poročilo o napovedovanju stanja organov v naslednjih 3-5 letih.

3d nls cena 3d nls cena

Kaj funkcija za 3D NLS Health Analyzer?

1) funkcija zaznavanja telesa: zaznaven sistemski 12 velik sistem, 256 postavke Zang-Fu organov, žleze, celica…, 4352 vrste bolezni, da napovedovalno poročilo, celotno telo 120000 seznam zagotoviti natančno odkrivanje. Uporabniki lahko videli svoje organe, sedanje in pretekle, in prihodnost 3 do 5 let zdravja in vitalnosti celic organizacije trend.

2) funkcija analize artikla (blaga): lahko analizira hrano, zdravstvene izdelke… Člen, kot je, ali za človeške organe ima učinek ali škodo, tako da se izvede stanje mediacije ravnovesja.

3) funkcija popravila: s funkcijo za obnovo in popravilo energijskega spektra, do zgodnjih faz bolezni ali ni nastala faza, zlasti za popravilo na kraju samem ima zelo dober pomožni zdravilni učinek.

3d nls cena 3d nls cena

Dodatna oprema 3D NLS

Številka

Elemente

1

3D NLS Quantum Body Analyzer glavni organ

1 osebni računalnik

2

Tipala za slušalke

1 osebni računalnik

3

Linija USB

1 osebni računalnik

4

Čitalnik kartic

1 osebni računalnik

5

Kartica IC

1 osebni računalnik

6

Športna merica

1 osebni računalnik

7

Kovček

1 osebni računalnik

8

Ključi za kovček

2 osebni računalnik

9

Priročnik

1 osebni računalnik

10

Mehki CD

1 osebni računalnik

3D NLS

3d nls cena 3d nls cena

Zakaj 3D NLS?

1) zeleni pregled na telesu brez poškodb. Neboleče, noninvasive, ne-radiative, preprostost delovanja, celovito zaznavanje, razumljivost, hitrejše odkrivanje, predvidljiv

2) ne samo, da lahko vidite zdravstveno stanje notranjih organov, in tudi enostavno poznati zdravstvene trende po 3-5 let.

3) hitro odkrivanje 12 sistemov telesnih tkiv spremembe, je lahko primerjava ustrezni razpon skeniranja up

do 300 zaključili hitrost svetlobe 100.000 skeniranje točk, da se zagotovi natančnost odkrivanja.

4) hitro pomaga uporabniku pri razumevanju vloge specifičnega organa vnaprej.

5) da bi preizkusni podatki o učinkovitosti dnevne hrane ali zdrave hrane.

6) zagotovite strokovno podobo učnega gradiva za usposabljanje strokovnih delavcev.

7) zagotoviti osnovo za sledenje za prodajo zdravstvenih izdelkov učinkovitosti.

8) lahko zagotovi osebnostni zdravstveni poklicni načrt za obnovo podatkov za potrošnike.

9) lahko zagotovi dnevno zdravje prehrane guidanceza potrošnike.

3d nls cena 3d nls cena

3d nls cena

Ponujamo vrhunsko blagovno znamko najnovejši 3D NLS proizvajalec, lahko ponudimo OEM 3D NLS in programske storitve. najboljšo tovarniško ceno. Takoj se obrnite!

     

We are MAIKONG 3d nls health analyzer | 3d nls health analyzer price | Metatron 4025 Hunter | original 3d DIACOM nls|www.3d-nls-health-analyzer.com,manufacturers Unified Wholesale price.Welcome to inquiry and OEM.

Have any question, Please enter the form below and click the submit button.


*
*
*
* + * = ?
Please enter the answer to the sum & Click Submit to verify your registration.

If the submission is unsuccessful, please refresh your browser page and resubmit.


Related Items

3d nls health analyzer